LASIKUITUPINNOITUS

Säiliö on kestävämpi kuin uusi lasikuitu-säiliö, koska vanha säiliön teräs suojelee sitä ulkoapäin.

Onko sinulla kysymyksiä, johon voimme auttaa?

0400 336 066 / 020 198 21 21

Lähetä viesti

Lasikuitupinnoitus

Vanha huonokuntoinen öljysäiliö voidaan kunnostaa uuden veroiseksi sisäpuolisella lasikuitupinnoituksella. Menetelmän etuina ovat nopeus (työ kestää päivään), kiinteistön rakenteiden ja piha-alueen säilyminen ennallaan ja edullisuus muihin ratkaisuihin verrattuna. Kaivutöitä ei tarvita, puutarhaa eikä rakennuksia tarvitse korjata. Öljysäiliön pinnoitus onkin varsin kätevä ja kustannustehokas menetelmä.

Pinnoitustyö kestää yleensä noin päivää. Täksi ajaksi kytketään tarvittaessa väliaikainen lämmitys. Työlle ja materiaaleille annetaan 10 vuoden takuu. Pinnoitustyö tehdään TTK:n (nyk. TUKES) ohjeen 8/84/Y mukaisesti.

L&A Tarkastuskeskus OY:llä on pitkä kokemus alalta. Alun perin yhtiö OY Tarkastuskeskus AB (0249038-1) oli perustettu 1979, lasikuitupinnoituksen kehitys silloin alkoikin , tähän mennessä olemme suorittaneet yli 10 000 pinnoitustyötä , koulutanut niin monta työntekijä/yrittäjää .

Vuonna 2008 L&A Tarkastuskeskus OY on tullut OY Tarkastuskeskus AB jatkajaksi.

Meiltä on edelleen sama menetelmä käytössä, käsin pinnoitus.

Suorittamme pinnoitukset koko Suomessa.

Pinnoitteen Läpileikkaus

Onko kysyttävää? – Kysy rohkeasti , vastaamme mielelläni .

Alla olevan lomakkeen kautta voit tiedustella toiminnastamme ja palveluistamme. Vastaanotamme myös mielellämme palautetta, jotta pystymme kehittämään toimintaamme