ÖLJYSÄILIÖIDEN PUHDISTUKSET TARKASTUKSET

JA LASIKUITUPINNOITUKSET

LUONNOSTA PIDETÄÄN YHDESSÄ HUOLTA!

Onko sinulla kysymyksiä, johon voimme auttaa?

0400 336 066 / 020 198 21 21

Lähettää viesti

TARKASTUS

Säiliöt kannatta tarkastuttaa ja huoltaa säännöllisesti, koska vastuu öljysäiliön aiheuttamista öljyvahingoista on aina omistajalla! Vakuutusyhtiöt eivät korvaa vahinkoja, jos säiliötä ei ole asianmukaisesti tarkastettu ja huollettu LUONNOSTA PIDETÄÄN YHDESSÄ HUOLTA!

Öljysäiliön tarkastuksen edut

  1. Saat tiedon öljysäiliön kunnosta
  2. Syöpyminen hidastuu, kun liete ja kondenssi vesi on poistettu
  3. Öljypolttimossa esiintyy vähemmän häiriöitä.
TARKASTUS

PINNOITUS

Vanha huonokuntoinen lämmitysöljysäiliö voidaan kunnostaa uuden veroiseksi sisäpuolisella lasikuitupinnoituksella. Menetelmän etuina ovat nopeus (työ kestää noin 3-5 tuntia), Öljysäiliön pinnoitus onkin varsin kätevä ja kustannustehokas menetelmä.

Uusi säiliö vanhan sisään

 Pinnoituksessa tehdään uusi säiliö vanhan sisään. Säiliön käyttöikä lisääntyy vuosikymmenillä. 

Pinnoitus

YKSIPUTKI JÄRJESTELMÄ

Öljy ei enää palaudu säiliöön, vaan kiertää ja ilmautuu jatkuvasti Tigerloopissa. J opa 95% öljystä kierrätetään takaisin säiliöön normaalissa 2-putki järjestelmässä. Tigerloopilla säiliöstä imetään ainoastaan poltettava määrä oljyä.

paluuputki pois

Laite minimoi öljyn virtauksen polttimen ja säiliön välillä. Yksiputkisessa järjestelmässä ei ole öljyn paluuputkea säiliölle, jolloin paluuöljy ei sekoita säiliön pohjalle mahdollisesti kertynyttä sakkaa takaisin kiertoon.

Yksiputki

POISTOT

Öljysäiliö tulee aina puhdistaa ja poistaa mahdollisesta pohjasakasta ongelmajätevapaaksi.Vastuu mahdollisesta öljyvahingosta on kiinteistön omistajalla tai haltijalla.Pöytäkirja öljysäiliön purkamisesta viranomaisille ja asiakkaalle

Poistettu käytöstä

Öljysäiliön poisto voi tulla kyseeseen esimerkiksi silloin, kun säiliö on huonossa kunnossa tai kun lämmitysjärjestelmää ollaan vaihtamassa öljystä toiseen järjestelmään.

K-POISTO

Onko kysyttävää? – Kysy rohkeasti , vastaamme mielelläni .

Alla olevan lomakkeen kautta voit tiedustella toiminnastamme ja palveluistamme. Vastaanotamme myös mielellämme palautetta, jotta pystymme kehittämään toimintaamme

Kiitos viestistäsi. Se on lähetetty.
Viestin lähettämisessä tapahtui virhe. Yritä uudelleen myöhemmin.